παιδικά παπούτσια

Παιδικά παπούτσια για πολύ μικρά βαφτιστηράκια

Με τον ερχομό της άνοιξης και το Πάσχα να πλησιάζει, πολλοί από εμάς βρισκονται στην αναζήτηση καινούριων παπουτσιών για τα παιδάκια ή τα μικρά τους βαφτιστήρια.

Η επιλογή παπουτσιών, ειδικά για μικρά παιδάκια που μόλις έχουν ξεκινήσει τα πρώτα τους βήματα δεν είναι πάντα τόσο εύκολη καθώς πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι τα παπουτσάκια που θα διαλέξουμε είναι ανατομικά, κρατούν τα ποδαράκια των μικρών μας σταθερά χωρίς να τα πιέζουν, και τα βοηθούν να περπατάνε σωστά.

Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα brands με ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά παπούτσια για πολύ μικρά παιδάκια, ιδανικά για τα πρώτα βηματάκια και σας τα παρουσιάζουμε!

Biomecanics

Τα Biomechanics την ανακάλυψα όταν η κόρη μου ήταν ενός έτους και έψαχνα για τα πρώτα της παπουτσάκια και πραγματικά έκτοτε την έχουμε εμπιστευτεί πάρα πολλές φορές. Φτιάχνονται από το Biomechanics Institute of Valencia το οποίο ανήκει στο ισπανικό brand Garvalin. Τα παπούτσια είναι απίστευτα ελαφριά και εύκαμπτα και παράλληλα πάρα πολύ σταθερά και ανθεκτικά. Τα σχέδιά τους είναι επίσης πανέμορφα και ιδιαίτερα. Η μικρή μου τα έχει δοκιμάσει και πραγματικά τα θεωρώ απο τις καλύτερες επιλογές.

Kickers

Τοπ γαλλικό brand στον χώρο των παιδικών υποδημάτων. Πολύ ποιοτικές επιλογές και πολύ όμορφα σχέδια. Όλες οι επιλογές από την Kickers κρατούν το πόδι σταθερό, είναι πολύ βολικά και άνετα, με μαλακά δέρματα για τα ευαίσθητα ποδαράκια. Επίσης πολύ ανθεκτικα.

Geox

Την Geox την γνωρίζουμε οι περισσότεροι και απο την πρό-παιδιών εποχή, μιας και αποτελεί κορυφαίο brand και για υποδήματα ενηλίκων.  Τα πεδιλάκια για παιδιά είναι πολύ άνετα και μαλακά, και τα σχέδια πολύ όμορφα.

Μούγερ

Επίσης πάρα πολύ γνωστό ελληνικό brand. Ο όμιλος Μούγερ δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού και εφηβικού υποδήματος για περισσότερο από έναν αιώνα και κατά κάποιο τρόπο έχει εντυπωθεί στο υποσυνείδητό μας ως την τοπ ποιοτική επιλογή για παιδικά παπούτσια

Agatha Ruiz de la Prada

Ομολογώ ότι δεν την γνώριζα και την ανακάλυψα μέσα από την αναζήτηση για παιδικά παπούτσια για τη μικρή μου παρόλο που δραστηριοποιείται στη γυναικεία μόδα γενικότερα (από αυτό το brand θα βρείτε παπουτσια μόνο για κοριτσάκια, δυστυχώς). Η Agatha Ruiz de la Prada είναι ισπανίδα σχεδιάστρια μόδας. Τα παιδικά παπούτσια είναι πανέμορφα και πληρούν όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές για τα ποδαράκια των μικρών μας δεσποινίδων.

Crocs

Μαζί με τα παπουτσάκια, υπάρχει πάντα η ανάγκη και για ένα ζευγαράκι παντοφλάκια τέτοια εποχή, και τα κροκς είναι η κορυφαία επιλογη!

Extra tips

! Θα πρέπει να προσέχουμε η σόλα του παπουτσιου να μην είναι πολύ μαλακή, ώστε το πόδι να συναντά φυσιολογική αντίσταση και να μην παραμορφώνονται οι μαλακές ακόμη αρθρώσεις του μεταταρσίου.

! Στα παπούτσια των μικρών παιδιών, το εσωτερικό πέλμα του παπουτσιού θα πρέπει να είναι σωστά εξογκωμένο στην καμάρα και όχι επίπεδο. Έτσι αποφεύγεται η τάση για χιασμό των ποδιών.

! Πρέπει πάντα να υπάρχει ένα μικρό περιθώριο μπροστά από τα δάκτυλα.

Please follow and like us:

Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *